Waanzinnig of krankzinnig?

Pietjepuck 27 mei 2024
Louisa werkt als landschapsarchitect, hoewel ze zelf nog maar weinig ontwerpt en als ze het doet worden haar ideeën gepikt.
Ze krijgt een aanbod voor een liefdadigheidsproject en na wat twijfel besluit ze deze aan te nemen. Alhoewel het niet zonder slag of stoot gaat, maar gelukkig krijgt ze hulp van sportschool eigenaar en tevens lekkerding Cas en van de puber Harper die het thuis niet makkelijk heeft.
Gaat het haar met alle tegenslagen lukken om een succesvolle buurttuin op te starten?
Is het een waanzinnig project of krankzinnig?
Daar kom je alleen achter door het boek te lezen!

Sharon heeft een schrijfstijl die je lekker vlot weg leest en het boek zit vol met humor.
Het merendeel van het boek voelt aan als een feelgood roman en leest dan ook makkelijk weg. In het laatste deel van het boek gaat het verhaal wat langzamer waardoor het wat moeizamer aanvoelt dan op het begin.
Vandaar mijn 4 sterren, maar ondanks dat raad ik dit boek zeker aan als je van vlotte feelgood houdt!

Meer recensies van Pietjepuck