Nederland heeft alles
Ik was heel erg benieuwd naar dit boek Nederland heeft alles van Bas Smit en Nicolette van Dam.
Het is een leuk mooi boek vol met to do uitjes in Nederland.
Per provincie staan er tips in waar je lekker kan wandelen, fietsen en varen in de natuur.
Maar er worden ook cultuur tips gegeven zoals musea en street art.
Er staan ook leuke horeca tips in,zoals leuke ijssalons en restaurants.
Dit boek is ook handig als je ergens wil blijven overnachten in een hotel, vakantiepark, tiny house of boomhut bijvoorbeeld.
Maar dit boek is ook leuk voor gezinnen doordat er ook leuke kinder uitjes worden besproken, zoals een pretpark en dierenpark.
De lay-out vind ik erg leuk gedaan zo met de mooie foto's bij de informatie.
Ook erg leuk is dat Bas en Nicolette aan het einde van elke provincie ook hun to do list vertellen.
Dit boek krijgt van mij 4/5 sterren.
- Waar gaat het boek over -
Dat Nederland geweldig is, wisten we. Maar we hadden niet verwacht dat ons eigen land ons zo zou verrassen.
Dit is geen standaard reisgids, maar een persoonlijk vakantieboek waarin we je meenemen naar de meest bijzondere plekken van de twaalf provincies. Dankzij alle tips van onze Instagram-volgers hebben we Nederland echt kunnen (her)ontdekken. We zijn in de mooiste stukjes natuur en in bruisende steden beland. Ook proefden we de lekkerste streekproducten. Te gek om te zien dat elke provincie zo uniek is.
Dagje weg met vrienden, romantisch weekend met je geliefde, maar ook voor een vakantie met je gezin....
Dit boek is voor iedereen.
Ga mee met ons op ontdekkingsreis. Het is namelijk echt waar: Nederland heeft alles !
Het is een leuk mooi boek vol met to do uitjes in Nederland.
Maar er worden ook cultuur tips gegeven zoals musea en street art.
Er staan ook leuke horeca tips in,zoals leuke ijssalons en restaurants.
De lay-out vind ik erg leuk gedaan zo met de mooie foto's bij de informatie.
Dit boek krijgt van mij 4/5 sterren.
- Waar gaat het boek over -
Dit boek is voor iedereen.