Advertentie
    Rachel van der Lee Auteur

Columniste Emily ontvangt van een geheime afzender een prachtig, mysterieus schilderij: een portret van haar onlangs overleden grootmoeder. Er zit alleen een handgeschreven briefje bij met de boodschap: "Hij is altijd van haar blijven houden'. Emily gaat op onderzoek uit en komt op het spoor van dramatische gebeurtenissen in Amerikaanse kampen met Duitse krijgsgevangenen uit de Tweede Wereldoorlog. Door wat ze ontdekt komt ook haar eigen levensverhaal in een ander licht te staan…

Eenmaal begonnen aan deze familiegeschiedenis die teruggaat tot in de tweede wereldoorlog, dan is er geen houden meer aan. Op meeslepende wijze is dit verhaal uitgewerkt. De personages komen tot leven en mogelijk omdat ik in mijn persoonlijke leven ook pas op latere leeftijd contact kreeg met mijn biologische familie greep dat me nog meer aan.
Heden en verleden worden op bijzondere wijze samengebracht en blijft boeien tot de laatste letter. Gegarandeerd een paar uur leesplezier maar wel de zakdoeken bij de hand houden! Heel graag gelezen!

Reacties op: Als we elkaar terugzien

346
Als we elkaar terugzien - Kristin Harmel
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker