Advertentie

Cressida Felbridge is een graag geziene verschijning in de Londense high society in de jaren zestig. Ze is verloofd met een rijke man en haar invloedrijke vader wil haar voor haar huwelijk een portret geven. Op het moment dat Cressie de schilder Ralph Few ontmoet weet ze dat haar leven volledig zal veranderen. Zij en Ralph worden halsoverkop verliefd, maar Ralph is nog steeds getrouwd. En zijn manipulatieve vrouw is niet van plan hem zomaar te laten gaan.
Decennia later staat Emily Conway op het punt alles te verliezen wat ze liefheeft. Will, haar man en vader van haar kinderen, is door een onbetrouwbare zakenpartner volkomen bankroet, ze zijn alles kwijt. In zijn wanhoop rijdt hij met Emily in de auto van een klif. Pas als Emily volledig is hersteld wordt ze op de hoogte gebracht van een mysterieuze erfenis: een haar onbekende vrouw heeft haar een huis op een groot landgoed nagelaten. Is dit huis Emily's kans op een nieuwe start, of zijn de geheimen van het landgoed te groot om het hoofd te kunnen bieden?

Het verhaal wordt in twee tijdlijnen verteld en steeds per hoofdstuk omgewisseld.
Omdat de verhalen meteen tot de verbeelding spreken wil je weten wat ze met elkaar te maken hebben. Dat is op een heel bijzondere wijze gedaan. Beide verhalen zijn heel sfeervol en de personages worden allemaal goed uitgewerkt op een zodanige manier dat je het liefst achter elkaar door blijft lezen. De personages maken het verhaal boeiend. Geen echte thriller maar een goede spannende roman.

Reacties op: De sneeuwengel

91
De sneeuwengel - Lulu Taylor
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker