Advertentie

Het leven van psychiater Tess Ciccotelli wordt beheerst door angst. Iemand dwingt de patiënten die zij onder behandeling heeft tot zelfmoord en zorgt ervoor dat Tess daar zelf de schuld van krijgt.
Tess kan er weinig over zeggen omdat ze tegenover haar patiënten een beroepsgeheim heeft.
Ook niet tegen Aiden Reagan die belast wordt met de zaak en aan wie ze in de eerste instantie een bloedhekel heeft omdat zij hem bij andere zaken in de rechtbank is tegengekomen.
Maar hoelang moet Tess blijven zwijgen als blijkt dat zij zelf in gevaar is?

Als je alle boeken van Karen Rose hebt gelezen weet je eigenlijk wel een beetje hoe de verhalen gaan lopen omdat ze vrijwel op dezelfde manier worden opgebouwd.
Maar op de één of andere manier blijf je lezen omdat de schrijfstijl en de verbeelding van deze schrijfster een grote doelgroep aanspreekt. Een portie spanning, een portie romantiek en seks en een hoop drama maken deze verhalen tot een wereldwijs succes. Bij het vorige boek werden er teveel personages met hun verleden in de hoofdlijn getrokken zodat je als lezer compleet verdwaalde.
In dit boek blijft de hoofdlijn duidelijk aanwezig.

Wel ervaar je als lezer een aantal personages en families die je in vorige boeken van haar bent tegengekomen. Pas aan het einde komt de uitleg van een vorig boek omdat die nodig is om de dader een rol te geven. Dat maakt dit boek veel leesbaarder dan een aantal van haar vorige boeken. En wordt daarom duidelijk waarom de dader het op de hoofdpersoon voorzien had. In deze boeken ervaar je als lezer een soort van soap omdat er veel verhaallijnen samenkomen. Als je een Karen Rose titel voorbij ziet komen weet je als trouwe lezer wat je kunt verwachten. Een paar uur ontspanning met wel een onverwachts einde. Daarom krijgt deze een voldoende omdat je als lezer met een positief gevoel het boek dichtslaat.

Reacties op: Nergens veilig

103
Nergens veilig - Karen Rose
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker