Advertentie

In 1965 trouwt Alexandra Crewe met de man die haar vader voor haar heeft uitgezocht, maar het huwelijk blijkt al snel een grote vergissing. Dus als de ware liefde zich aandient, kan Alexandra de verleiding niet weerstaan en volgt ze haar minnaar naar zijn prachtige kasteel in Dorset, Fort Stirling. Dan slaat het noodlot toe, en vraagt Alexandra zich af of dit haar straf is voor het verlaten van haar man.
Decennia later is Delilah Young de nieuwe kasteelvrouwe van Fort Stirling. Ze is dol op haar man en is vast van plan het wat trieste kasteel op te vrolijken met vreugde, gelach en kinderstemmen. Maar leugens uit het verleden blijken ook in het heden door te werken, en Delilah ontdekt dat je sommige geheimen beter met rust kunt laten.

Deze was beter dan haar twee vorige boeken. Meer personages die zowel in het heden als in het verleden geheimen voor elkaar hadden. Opnieuw draait alles rondom een oud landhuis in een rijke familie.
De personages zijn goed uitgewerkt waardoor je erachter komt waarom ze sommige beslissingen genomen hebben die veel effect hebben op de karakters. De beschrijving van de omgeving was voldoende en net niet langdradig waardoor het verhaal niet bleef hangen. Geen thriller maar een heftig meeslepend familiedrama. Heel graag gelezen.

Reacties op: Wintergeheimen

66
Wintergeheimen - Lulu Taylor
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker