Advertentie

Heerlijk om mij weer in Sea Breeze te mogen zijn. Het voelt als thuiskomen. Ik heb in eerdere boeken al kennis gemaakt met verschillende personages. Zo fijn om nu te lezen hoe het allemaal verder gaat.

In dit verhaal lees je over Eli Hardy en Ophelia Finlay.
Eli is een jaar geleden op een motor vertrokken om te zien waar hij ook zou uitkomen. Hij heeft alles en iedereen achtergelaten. Nu zijn oma oma ziek is heeft Eli besloten om naar huis terug te keren.
Maar wat de mensen daar zien is een andere Eli dan die een jaar geleden vertrokken is. Hij heeft in dit jaar ook het een en ander meegemaakt wat ervoor gezorgd heeft dat Eli harder is geworden. Dit is ook aan zijn uiterlijk te zien. Eli is van een nerd verandert in een badboy.

Ophelia leeft met de dag. Is een down to earth type, maar maak je haar kwaad dan kom je aan het rennen. Zij heeft altijd al belangstelling voor Eli gehad, maar nu hij terug is lijkt de aantrekkingskracht nog groter.

Dit boek is om te smullen. Zoals meerder new adult boeken bevat ook dit verhaal het aantrekken en afstoten van de personages waarvan je hoopt dat ze uiteindelijk toch bij elkaar terecht komen. De seksscènes worden ook weer zeer gedetailleerd door Glines beschreven, dit is echt haar handelsmerk.

Om meer te weten te komen over Eli moet je wel even blijven zitten. Want aan het einde van het verhaal komen deze puzzelstukjes pas samen en krijg je er een beeld van.

Wederom een heerlijk verhaal van Glines. Ik kijk alweer uit naar het volgende boek van haar hand.

Reacties op: genieten!

47
Het beste dat ik ooit meemaakte - Abbi Glines
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners