Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

leuk avontuur

Ramonaleest 26 februari 2021
Zoals bij het begin al aangegeven waren we beide al enthousiast bij het zien van de cover. Maar de illustraties in het boek, die zorgen voor nog meer lust voor het oog. Wat een mooi plaatjes zit er bij de tekst. En het sluit heel goed aan. Echt een compliment!

Wat een mooi verhaal. Het lettertype dat gebruikt is vind ik ook erg plezierig om te lezen. We maken kennis met het Australische dierenbos waar Koos de Koala en zijn vriendjes wonen. Het verhaal bevat op iedere pagina een mooie prent met een bijbehorende tekst, die met een enkel moeilijk woord, goed te lezen is door mijn 7 jarige boekenwurm.

In dit verhaal nemen grote monsters het huis van Koos af. Met monsters bedoelt hij tractors en graafmachines. Nadat hij ziet dat al zijn vrienden thuisloos zijn gaat hij op zoek naar een nieuw huis. Zo begint het avontuur van Koos. Hij komt voor verschillende opties te staan en hij geeft niet snel op.

Een leuk prentenboek die zeker als boodschap heeft niet opgeven en voor elkaar zorgen.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Ramonaleest

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!