Advertentie

Dit verhaal heeft vanaf het begin een spanning in het verhaal zitten. Hierdoor wil je door blijven lezen want je wilt graag weten waar dit verhaal heen gaat.

Dit verhaal is een thriller, maar het romantische aspect komt ook aan bod. Waardoor het voor mij een breder verhaal is en diepgang heeft. De relationele sferen zorgen toch wel voor meer plottwisten in dit boek wat de spanning alleen maar laat toenemen.

De personages in dit boek worden goed beschreven. Je kunt je er een goed beeld van maken. Van sommige mensen gingen me de haren rechtop staan wanneer Marijke ze beschrijft in het verhaal. Mooi zijn ze allemaal neergezet.

In dit verhaal komen veel thema’s naar voren die actueel zijn. Schulden, verslavingen, loverboys ze komen allemaal de revue voorbij. Er gebeurd veel, het een volgt het ander op maar dit zorgt er voor mij wel voor dat het verhaal zich lekker laat wezen. Je bent benieuwd wat nu weer gaat gebeuren en hoe het voorgaande opgelost kan worden.

Op het einde komen alle draadjes bij elkaar en krijg je als lezer duidelijkheid. Dit boek heeft mij van begin tot eind kunnen boeien. Super gedaan Marijke Verhoeven!

Reacties op: Goede thriller!

62
Onderschat - Marijke Verhoeven
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker