Advertentie

Wederom een cover die me helemaal in de feelgoodsfeer weet te brengen. Een echte de Monchy cover als je het mij vraagt. Zeker een boek dat ik in de winkel op zou pakken.

Je leest dit verhaal vanuit twee dames. Jill die in een hotel werkt waar ze liever de eigenaresse van zou zijn. En vanuit Lois die bij een uitgever werkt en op zoek is naar iemand die een autobiografie gaat schrijven over een popband hunk van vroeger.

Jill doet alles wat in haar macht licht om toch maar de erkenning te krijgen die ze vindt dat ze verdient van Jim, de eigenaar van het hotel waar zij werkt. Alleen is daar ook Marc, die interesse heeft in het hotel, hij heeft verschillende al op zijn naam staan en wil zijn keten uitbreiden. Wat moet Jill hiermee?
De manier hoe Lois zich in het leven van de popster weet te wringen, ik heb ervan genoten. Ook om te lezen wat voor chagrijn Marius blijft. Ik heb geregeld met een glimlach zitten lezen.

Het verhaal laat zich lekker vlot lezen, eigenlijk wel de manier waarop ik de verhalen van Charlotte ervaar. In het verhaal van beide vrouwen komt een man om de hoek dit toch wel iets bij hen los maakt. Wat moeten ze hiermee?

We komen door middel van dit verhaal in Canada terecht. De Monchy weet dit weer met zo veel verbeelding te vertellen dat ik me echt daar kan wanen, het uitzicht voor me zie en er daadwerkelijk van kan genieten.

We maken kennis met verschillende personages, maar een ieder zo uitgewerkt dat ik me er een goed beeld van kan maken.

Een heerlijke feelgood die ik iedereen kan aanraden.

Reacties op: een echte De Monchy

304
Tegen beter weten in - Charlotte de Monchy
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners