Prachtig beschreven
Deze serie had ik al in het Engels gelezen, maar omdat ik hem zó mooi vond, wilde ik het verhaal ook in het Nederlands lezen. Deel 1 las ik tijdens mijn weekendje weg. En eerlijk? Ik werd weer net zo meegenomen.
Ik heb hardop gelachen om de leuke momenten tussen Calla en Jonah en stiekem ook een paar traantjes weggepinkt… Precies wat je hoopt bij een goed boek. De relaties voelen warm en echt aan, en de setting in Alaska is zo levendig dat je het landschap bijna voor je kan zien.
Het einde? Dat zorgt ervoor dat je meteen zin hebt om door te lezen in deel twee, want hoe gaat het verder tussen Jonah en Calla?