Ben je er nog of of of of..

readingdutchbooks readingdutchbooks
6 mrt 2021

Wow! Dit was een verhaal dat ik in een keer heb uitgelezen. Vriendschapsverzoek is een spannende, moderne Thriller die dezelfde opmaak heeft als het boek "het meisje in de trein." Dit boek leest heel vlot omdat de hoofdstukken opgebouwd zijn met de namen van de personages. Er gebeuren heel wat flashbacks maar deze worden duidelijk omschreven in het boek. Ik ben helemaal fan!

De hoofdpersonage Louise is een alleenstaande moeder met een zoontje genaamd Henry. Ze heeft een fantastische Job maar was nooit populair op school. Sophie was een klasgenoot van haar en heeft ze tijdens een eindexamenfeest beter leren kennen... toen Louise nog op de middelbare school zat kwam ze goed overheen met Maria. Tijdens het examenfeest werd alles duidelijk, Maria was niet meer.. leeft ze nog?

25 jaar later komt alles weer boven, door een vriendschapsverzoek van Maria en haar berichtjes naar Louise. Louise is in paniek en contacteert haar oude klasgenoten. Ziet ze spoken of leeft ze nog? In dit spannende verhaal kan je dit te weten komen. Het boeit jou tot het laatste hoofdstuk En tijdens het verhaal komen er geen spoilers aanbod.
Rani!

Meer recensies van readingdutchbooks