Hoe goed ken jij je verleden?

Wouw, wat een verhaal. Denken dat je zo goed je verleden weet en weet dat je iemand 100% kunt vertrouwen. Tot het moment dat dit niet de waarheid blijkt te zijn en je wereld op zijn kop komt te staan.

Rosie leeft met haar ouders tot haar 8ste in bergen aan zee. Tot haar moeder vertrekt naar het buitenland met een nieuwe vriend. Rosie vertrekt dan samen met haar vader. Vanaf dat moment heeft Rosie een erg hechten band met haar vader. Jaren later keert Rosie, nu rechercheur, terug naar Bergen aan zee, dit door het verdwijnen van haar vader. Al snel keren er veel herinneringen van vroeger terug. Op het zelfde moment lijkt het alsof Rosie zelf gevaar loopt, zelf denkt ze dat dit komt door iemand die ze heeft opgepakt. Maar staan de gebeurtenissen wel echt los van elkaar, of is ze zelf de oorzaak van het verdwijnen van haar vader.

Wat Liz Ouwens goed doet, is tot het laatste moment je het idee geven dat iemand het is maar dan blijkt het aan het einde compleet iemand anders te zijn. Toch past dit alsnog perfect in het verhaal en is het niet dat de details dan niet kloppen. Vanaf het begin was ik ervan overtuigd dat 1 persoon het gedaan had en wat had ik dat toch mis. Stiekem ben ik hier wel erg blij mee, hierdoor blijft het verhaal spannend tot het einde.

Een spannende thriller en een sterk vervolg op campinggasten. Je zou campinggasten niet als eerste hoeven te lezen om van dit verhaal te genieten. Wel denk ik zelf dat dit wel een toevoeging geeft aan het verhaal als je eerst Campinggasten leest. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit boek 5 sterren verdiend en je deze (na campinggasten) echt moet lezen. En hopelijk komt er een deel 3 die net zo sterk is.

Meer recensies van Reading_hamster_24