De perfecte dochter?

Reading_hamster_24 11 oktober 2025
Noa groeit samen met haar zus op in een voor de buiten wereld perfect gezin. Maar wat de buiten wereld niet ziet is haar moeders druk voor perfectie die Noa haar jeugd moeilijk maakt. Jaren later runt Noa samen met haar moeder een tweedehandswinkel. Als haar moeder een ongeluk krijgt en moet herstellen, ziet Noa haar kans om aan haar ouders te bewijzen dat ze de winkel zelf draaiende kan houden. Maar wanneer ze in de winkel een mysterieus briefje vind komt haar wereld op de kop te staan.

Vanaf het begin merk je meteen dat er veel geheimen zijn in dit perfecte gezin. Dit zorgt ervoor dat je meteen mee getrokken word in het verhaal, zonder dat er hele bijzondere dingen gebeuren. Je kunt je goed in leven in de druk die Noa haar hele leven heeft ervaren door haar moeder om altijd maar perfect te moeten zijn.

Ik heb al veel boeken gelezen waarbij ik vanaf het begin meteen in het verhaal zat echter is dit een van de eerste boeken die ik binnen 2 uur uit heb gelezen (met dit aantal pagina’s). Ik ben erg benieuwd naar haar toekomstige boeken.

Meer recensies van Reading_hamster_24

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!