Mijn eerste Jill Mansell
Wanneer Nella teruggaat naar Starbourne, het dorp van haar jeugd, ontmoet ze Nick. Ze is meteen erg onder de indruk van hem, maar ze wonen te ver bij elkaar vandaan. Totdat Nella haar baan verliest en een baan krijgt aangeboden in een vakantieresort in Starbourne. Het enige probleem is dat Nick haar baas is en het nu niet langer de afstand is die hen in de weg staat, maar haar baan.
Ook Lizzie, de Hollywoodster die logeert in het resort, loopt tegen de nodige problemen aan op liefdesgebied. Ze wil eigenlijk geen mannen meer in haar leven, maar dan ontmoet ze de knappe Nick en de zwijgzame Matthew. En dan is er nog een geheim dat voor de nodige complicaties zorgtā¦
Dit was mijn eerste boek van Jill Mansell en hoewel ik de eerste helft van het boek soms een beetje lastig vond om doorheen te komen, vond ik de tweede helft echt veel leuker. De wisselende perspectieven vond ik erg leuk, maar soms ook een beetje verwarrend. Mijn favoriete verhaallijn was die van Lizzie, omdat zij de leukste interactie met andere personages heeft. Maar ook het verhaal van Nella en haar chemie met Nick vond ik erg vermakelijk. Het verhaal hangt wel een beetje aan elkaar door allerlei toevalligheden wat best leuk was, maar soms ook een beetje too much. Maar goed, dat is ook wel een beetje inherent aan het genre. Het was ook wel weer een tijdje geleden dat ik feelgood had gelezen dus dat was misschien ook wel een beetje wennen. In ieder geval heeft dit boek me weer enthousiast gemaakt om dit genre weer te lezen!