IK BEN PELGRIM

rjvanveen 09 mei 2020
De winnaar van de Hebban Thriller-award 2014, en daarom toch wel een must read. Juist omdat de recensies zo goed zijn en het boek de Thriller-award heeft gewonnen had ik hoge verwachtingen, deze verwachtingen zijn gedeeltelijk waargemaakt. Het verhaal zelf is interessant, spannend, hedendaags en gewoon heel erg goed. Het verhaal is vlot en luchtig geschreven waardoor het makkelijk te lezen is. Het enige minpuntje (waardoor het net geen 5 sterren heeft gekregen) is dat het verhaal heel lang is (732 blz!), en ik daarom halverwege nog maar moeilijk door het boek heen kwam. Maar het was het zeker waard om het toch uit te lezen, aangezien het slotdeel me wel weer helemaal pakte en de spanning dan zijn hoogtepunt bereikt.
Conclusie: voor thrillerliefhebbers met een lange adem zeker een aanrader!

Meer recensies van rjvanveen