Een hommage aan Galicië, in woord en beeld

robdebruijn 01 november 2019
In het best bewaarde geheim neemt Saegaert je mee op reis door Galicië. Alles komt aan bod: van kust, tot binnenland en van stad tot dorp; historie, toeristische tips, cultuur en gastronomie. Na het lezen (en bekijken) van dit boek heb je een heel goed beeld van Galicië. En het kan niet anders dan dat je enthousiast wordt, want de liefde voor Galicië die de schrijfster heeft opgelopen spat er vanaf.
Liefde maakt soms ook blind. In haar enthousiasme maakt de schrijver regelmatig sprongen in onderwerpen en gaat van de hak op de tak. Ik begrijp het, er is ook zoveel te vertellen over Galicië, maar wat meer structuur was prettig geweest. Daar staat tegenover dat de schrijfster een goede hulp biedt bij woorden in het Gallego en Spaans. Hier staat vaak tussen haakjes de uitspraak te lezen. Erg prettig voor wanneer je straks in Galicië bent!

Lees mijn volledige recensie hier: https://www.galiciatips.com/nl/2019/10/28/boek-galicie-het-bestbewaarde-geheim/

Meer recensies van robdebruijn