Wat een mooi en hartverscheurend verhaal.
Variation verteld je over twee verliefde tieners die, door verschrikkelijke omstandigheden, nooit de kans hebben gehad. Hoe gaan ze hier na 11 jaar mee om, als ze weer onverwachts in elkaars leven komen.
Ik geniet altijd van de boeken van Rebecca Yarros en ook dit keer stelde ze niet teleur. Zelf vind ik haar schrijfwijze heel fijn, en de onthullingen in de laatste paar hoofdstukken deed m’n mond af en toe openvallen.
Er gebeurt veel in dit boek, waardoor ik steeds wilde blijven doorlezen. De combinatie van romantiek en spanning is perfect in balans. En ook als je niets met ballet hebt, weet Yarros je helemaal mee te nemen in die intens competitieve wereld
Als je van een Romance houdt met net wat meer diepgang, vol menselijke, herkenbare personages, dan is dit zeker een aanrader. Voor mij 4 sterren!
Dankjewel Zomer & Keuning dat ik het e-book heb mogen ontvangen. Rebecca Yarros blijft voor mij een auto-buy author.