Prachtig debuut
Als je de flaptekst leest, is het moeilijk inschatten wat je kunt verwachten, dus eigenlijk moet je gewoon gaan lezen. Dus dat is eigenlijk ook mijn boodschap: Lees. Dit. Boek!! Laat je helemaal meenemen in het leven van Bear, Julian en Gordon. Deze drie versies van dezelfde persoon leiden een compleet ander leven door de naam die zij bij hun geboorte hebben gekregen.
Ik vond het boek fantastisch mooi, maar ook zo pijnlijk. Het liet me allerlei emoties voelen en het deed me qua verhaal en emoties een beetje denken aan een soort kruising van John Boyne’s ‘Een reiziger’ en Een klein leven, maar tegelijkertijd is het ook heel uniek.
Ik kan niet wachten om meer van Florence Knapp te lezen. Als haar debuut al van zo'n niveau is, ben ik heel benieuwd naar wat ze in de toekomst gaat brengen.