Feelgood met een mooie diepgang
Normaal lees ik thrillers maar voor de bookclub van Gerjo heb ik dit ook eens een kans gegeven.
Het verhaal is mooi opgebouwd qua spanning, mooi om te lezen hoe moeilijk Melle het soms heeft mentaal gezien. zeker in deze tijd mag daar meer aandacht aan gegeven worden en dat doet Nathalie erg goed. De band die je ziet opbloeien tussen Lola en Abel is mooi maar soms in mijn ogen wat te onnozelig vanuit Lola. het gewoon niet door hebben voor zo'n lange tijd vond ik iets minder. Maar er zitten mooie momenten in tijdens de treinreis naar San Sebastian. De hulp die Lola en Abel aan Melle bieden is erg mooi om te zien dat zij er altijd staan.
Ik zeg als je van dit soort boeken houdt een echte aanrader. Maar ook voor degene die dit soort boeken nooit lezen geef deze een kans en het zal je verbazen. En een insider tip....er komen nog 2 boeken aan in deze serie.