Een echte pageturner!
Dit boek is een echte pageturner. Door de fijne schrijfstijl zit je gelijk al in het verhaal en wil je blijven lezen.
Het verhaal heeft een wat langzamere start waarin je de personages leert kennen en je kennis maakt met de eerste moord. Ondanks de lagere spanning wil je toch blijven lezen omdat je meer wil weten over de personages en de moord op een jong kind. Daarna wordt Finn vermist en wordt het al snel erg spannend. Gaan ze hem levend vinden? Hoe ontwikkelt het onderzoek zich? Je wordt helemaal in het verhaal gezogen en wil weten welk monster dit ouders en onschuldige kinderen aan kan doen. Net als Jasmine Ziani bijt je je vast in de zaak.
De zaak verloopt op zo'n manier dat je verdenkingen maar ook vragen hebt. Sommige personages krijg je gelijk ideeën over en voor mij bleken deze aan het einde toch te kloppen, hoewel je tussendoor toch gaat twijfelen en door puzzelen. De personages zijn erg goed beschreven en hoe ze beschreven worden klopt als een bus aan het einde van het verhaal als je weet hoe de zaak in elkaar zit.
Dit boek had me van begin tot eind door de fijne schrijfstijl, de juiste hoeveelheid spanning, het goede plot en de goed omschreven personages.
Zeker een aanrader!