Mijn eerste feelgood

SaeedAjaib SaeedAjaib
9 mrt 2022

Eerst en vooral mijn complimenten voor de cover en de titel, deze zijn helemaal top!

Ik probeer af en toe buiten mijn comfortzone te lezen en nieuwe genres te ontdekken.
Dit was mijn eerste feelgood boek en ik wist helemaal niet wat ik kon verwachten.
Dus ik heb ook niets om te vergelijken.
Wat ik wel wist ik hou van muziek en de liefde voor muziek is de rode draad doorheen dit boek.

De veiligheid van de wereld staat niet op het spel in dit boek en hier moest ik even aanwennen na de vele fantasy boeken en thrillers die ik recent heb gelezen.
Dat wil niet zeggen dat er geen spanning is in het verhaal, want dagelijks worden we met zaken geconfronteerd waardoor we vlinders in de buik krijgen.

Verliefdheid, veranderen van job of een sollicitatiegesprek en dan nog eens optreden voor publiek. Allemaal topics die met de nodige druk en spanning komen.
Deze onderwerpen worden mooi geportretteerd en door de prettige schrijfstijl van de schrijfster leest dit allemaal supervlot!
De chemie tussen de personages is ook heel goed beschreven en het smaakt alvast naar meer.

Conclusie van een totale feelgood leek: Ik voelde me goed nadat ik het boek had uitgelezen.

Mijn eerste feelgood, maar zeker niet mijn laatste.

Meer recensies van SaeedAjaib