Een sterk debuut!
Ik heb erg genoten van Ooggetuige het debuut van Jimmy Cams.
Het eerste wat mij opviel was hoe goed de interne strijd van het hoofdpersonage Peter Karowski werd beschreven. Een man die gevangen zit in zijn job. Hij wil voor zijn gezin zorgen en zijn plicht doen, maar hoelang houdt een mens dit vol?
Voeg daaraan nog levensechte dromen aan toe die mogelijk gekoppeld kunnen worden aan echte misdaden, dan heb je het recept voor een geweldig spannende thriller met een paranormaal kantje.
De schrijfstijl is heel toegankelijk en hierdoor leest het boek supervlot. Ik werd meteen meegezogen in het verhaal en had voortdurend de drang om de pagina om te draaien. In het begin van het boek kreeg ik zelfs een Blake Crouch gevoel en dat is één van mijn favoriete auteurs dus dat is een compliment aan Jimmy Cams.
Het plot zit goed ineen en op het einde krijg je nog een pandoering van actie en een aantal twists waardoor je in je haar zal krabben, omdat je die niet zag afkomen.
Kortom een heel geslaagd debuut en als de auteur een nieuw boek op de markt brengt, dan ga ik deze met heel veel plezier lezen!