Geweldig!
Ik had de eer om een vooruitleesexemplaar te mogen lezen van Jelle's nieuwe boek. Net als zijn eerdere boeken tovert ‘Kom maar op’ een glimlach op je gezicht.
Heel fijn, want ik kan me soms best wel zorgen maken over ellende in de wereld, klimaatverandering, de toekomst van onze kinderen en de uitdagingen in mijn eigen leven. Dit boek geeft op een makkelijke manier handvatten om je leven positiever te maken binnen de soms best ingewikkelde uitdagingen waar we voor (kunnen) komen te staan, of de zorgen die je kan hebben.
Jelle vertelt met zijn luchtige en grappige manier van schrijven hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en vanuit daar ook daadwerkelijk iets kan doen aan die uitdagingen én verschil kan maken. Allemaal voorzien van interessante dingen om nog eens verder over na te denken en een heleboel praktische tips en stappenplannen.
Wat mij betreft is 'Kom maar op' een must-have voor iedereen die klaar is met negativiteit en behoefte heeft aan meer positiviteit in het leven.