Een verhaal vol geheimen
Tien echtparen reizen af naar Mexico om daar gelijktijdig te verblijven in een resort. Het is 'de laatste toevlucht' om hun huwelijk te redden en zij worden daarin begeleid door twee relatietherapeuten, die niet alleen elkaars echtgenoot zijn, maar ook het resort runnen.
Er worden strenge eisen gesteld en dat is niet voor iedereen even gemakkelijk.
De auteur heeft zich beperkt tot het volgen van twee van de tien echtparen die naast huwelijksproblemen ook met een geheim rondlopen. In het begin wordt er veel in het ongewisse gelaten, maar later kom je als lezer steeds meer aan de weet. Naar mate het verhaal verder loopt komt ook de ware aard van de twee therapeuten aan het licht; wat er naar de buitenwereld toe perfect uitziet, blijkt in de werkelijkheid anders te zijn.
Tenslotte ontstaat er letterlijk en figuurlijk een enorme storm waardoor alles op zijn kop komt te staan en de spanning toeneemt.
Het boek leest vlot en is gemakkelijk te lezen. Af en toe vond ik sommige gebeurtenissen wat surrealistisch overkomen, maar dat nam niet de pret weg om door te lezen. Verder zou ik dit boek willen scharen onder het genre: vrouwenthrillers. Ik zou het zeker aanraden om te gaan lezen!
Er worden strenge eisen gesteld en dat is niet voor iedereen even gemakkelijk.