Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Pakkend...

schoonvader 24 februari 2021
Vroeger las ik altijd boeken van Stephen King en Clive Barker. Beide auteurs hebben voor mij een pakkende visualiserende manier van schrijven. Ik had inmiddels al twee boeken van Suzanna Esther gelezen waarin zij dezelfde pakkende visualiserende manier van schrijven heeft. Je ziet het hele verhaal als een film voor je en je hebt direct een indruk van hoe de diverse karakters in de boeken eruit zien. Haar schrijfstijl is makkelijk te lezen zonder ook maar ergens saai, eenvoudig, eentonig of moeilijk te worden. Haar boek nodigt ook uit om jezelf eens te onderrichten qua woordenkennis. Want er komen pareltjes van woorden voorbij die menigeen niet gebruikt maar op een mooie manier zijn opgenomen in haar schrijven.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van schoonvader

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.