Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 8 4 3 3 0 2 0 1 0

Revanche

11

Rank 52 Gelezen 13 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 44 Favoriet 5 Recensies 7
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0
Rachel Bentinck leeft een teruggetrokken bestaan in het dorpje Saint Genius in Bretagne. Twee jaar eerder kocht ze van haar erfdeel La Chanterelle, een stuk grond met twee gebouwen en een loods. Om in haar onderhoud te voorzien verhuurt ze met tegenzin kamers. Ze vermaakt haar gasten met creatieve en spirituele workshops.

Juist wanneer ze een zekere rust heeft hervonden, leiden de plannen voor een snelweg tot oproer in het dorp en staat onverwachts haar zeventienjarige dochter bij haar op de stoep. Als ze de strijd aangaat tegen valse beschuldigingen van de dorpsbewoners, verschijnt haar verloren gewaande wraakzuchtige broer ten tonele. Welk ziekmakend geheim houdt broer en zus in een wurggreep?

Suzanna Esther (1966) gaf in eerder werk al blijk van veel mensenkennis en psychologisch inzicht. In 'Revanche' beschrijft ze opnieuw met humor, compassie en een scherp oog voor detail levensechte personages die ondanks de bizarre situatie waarin ze verkeren iets van het leven proberen te maken. Grote thema's als verlies, trauma, vergeving, het waarmaken van dromen en de kracht van de liefde zijn haar ingrediƫnten.

Eerder verschenen: 'Wervelstof', 'De Stem', 'Kamp Alpha - de pestmeester', 'Kamp Alpha - de nieuwe wereld' en 'Giftig'.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Aantal pagina’s
248
Uitgeverij
Uitgeverij Ellessy
Eerste editie
23 februari 2023
Laatste editie
24 februari 2023
ISBN
9789464497014 , 9789464497021


Boekinformatie wijzigen


Recensies (7)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Revanche

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.