Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

2021 Kamp Alpha

2021 Kamp Alpha – de nieuwe wereld, is het tweede deel uit de Kamp Alpha reeks.

Lisette Jaring, Arjen Verlinden en de zusjes Van Brederode delen een huisje in Kamp Alpha. Zowel Arjen als Daniëlle van Brederode gedragen zich vreemd. Wat is er mis met hen? Lisette neemt de zorg voor Maan van Brederode op zich.

Sophie Duval vestigt zich als tandheelkundige. Warner Rosenboom werkt in zijn laboratorium aan de ontwikkeling van vaccins. Bloeit er iets op tussen die twee?

Het voormalige vakantiepark wordt streng beveiligd. Orde, reinheid en regelmaat is de regel. Restricties en een avondklok garanderen de veiligheid van alle inwoners. Alle huisdieren leven gescheiden van hun eigenaars die om toerbeurt dierendienst draaien. Door de rigide leefregels ontstaat er frictie in het kamp. Dreigt er een opstand?

Tegelijkertijd ontstaat er in de buitenwereld bij een groepje zwervers het verlangen naar meer welvaart en veiligheid.

Twee tegengestelde dynamieken: waar de ene partij het kamp wil ontvluchten, snakt de andere naar het comfort dat Kamp Alpha biedt.

Kamp Alpha, een psychologische thrillerserie, gaat over keuzevrijheid, tegengestelde en verstrengelde politieke belangen, secundaire winst, zelfbeschikking, loyaliteit, liefde, vriendschap, vrijheid en veiligheid.
Toon details

Recensies (24)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is 2021 Kamp Alpha het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op 2021 Kamp Alpha

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.