Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 34 4 31 3 29 2 10 1 2

2020 Kamp Alpha

106

Gelezen 111 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 143 Favoriet 8 Recensies 50
Thrillers & Spanning Newsroom 1 Spots 3   Topics 0   Leesclub
2020 Kamp Alpha – de pest meester, is het eerste deel uit de Kamp Alpha reeks.

In Nederland breekt een mysterieuze bacteriële infectieziekte uit. Door de overheid wordt naar buiten gebracht dat dieren, met name huisdieren, de bacterie verspreiden. Het houden van huisdieren wordt verboden.

Voordat alle monsters volgens protocol worden overgedragen aan het Centrum voor Diagnostiek trekt Warner Rosenboom, een net afgestudeerde laborant, een andere conclusie.

Sophie Duval, tandheelkundige en gemeenteraadslid, legt de grondbeginselen voor een nieuwe politieke partij. De sfeer wordt met de dag grimmiger, achterdocht heerst. Mensen verdwijnen of worden in quarantaine gehouden, dieren worden in beslag genomen of afgemaakt en razzia’s zijn aan de orde van de dag.

Een jonge man, Arjen Verlinden en een jonge vrouw, Lisette Jaring, weigeren te voldoen aan de eisen van de overheid en geven zich met hun huisdier op voor het verzet. Zo begint een avontuur dat leidt naar duistere wouden, tentenkampen en dreigende situaties, met de belofte op een nieuwe wereld.

Welke rol speelt Warner Rosenboom en wat is het aandeel van Sophie Duval? Wie zit er achter het verzet en hebben Arjen en Lisette de goede keuze gemaakt? Hoe ver gaan mensen uit liefde voor hun dier... 

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Serie
Kamp Alpha (1)
Illustraties
Art & Strategy
Aantal pagina’s
270
Uitgeverij
Poseidon Uitgevers
Eerste editie
12 mei 2020
Laatste editie
13 mei 2020
ISBN
9789090331737 , 9789090332192
Boekinformatie wijzigen
5 keer bewerkt, laatste bewerking door Suzanna Esther
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (50)

Keuze van de redactie
Merel Kuitert Boekverkoper

Beangstigend actueel

door: Merel Kuitert 1 reactie 8 likes

Wanneer je je bedenkt dat Suzanna Esther dit boek niet dit jaar schreef, is het beangstigend hoe realistisch en actueel het verhaal van 2020 Kamp Alpha is. Het gaat dan ook over een mysterieuze ziekte die is uitgebroken en waarvan met name huisdieren deze ziekte verspreiden. Hierdoor worden...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: 2020 Kamp Alpha

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken