Wijze levensvisies
Het verhaal dateert van de eeuwwissel, maar nog steeds actueel.
Toen in Amerika zelfs verboden omwille dat de beschrijvingen van familiedrama's, seks (incl lgbt) en drugs te confronterend (?) zouden zijn.
Een boek in dagboekstijl/brieven en heel aangenaam om lezen.
Charlie kijkt anders naar de wereld,
maar zijn blik is zo verrijkend.
"Ik denk dat er heel veel redenen zijn waarom we zijn wie we zijn. ... zelfs als we niet kunnen bepalen waar we vandaan komen, dan kunnen we nog steeds kiezen waar we vervolgens naartoe gaan. We kunnen nog steeds dingen ondernemen. En we kunnen proberen om ons daar goed over te voelen."
"...alles goed met me gaat, en zelfs als niet alles goed gaat, zal dat gauw genoeg wel zo zijn."
Een boek in dagboekstijl/brieven en heel aangenaam om lezen.
Charlie kijkt anders naar de wereld,
maar zijn blik is zo verrijkend.