Meer verwacht...

Sofie 28 februari 2026
Hazel Kelly ontdekt een geheim bericht verborgen in een boek in de Cinnamon Bun Bookstore. Ze besluit de aanwijzingen te volgen. Noah, de knappe visser van Dream Harbor, helpt haar. Hij is altijd in voor een avontuur en hoewel Hazel niet op zoek was naar romantiek, is er een onmiskenbare chemie tussen hen.

Al met al is het een leuk en schattig verhaal om te lezen. Ik ben er vrij snel doorheen gegaan. Hoewel ik het grootste deel leuk vond, had ik ook iets meer verwacht van de bestseller die het schijnt te zijn. Sommige delen zijn wat langdradig, waardoor ik geneigd was om door te bladeren en te zoeken naar het deel waar de daadwerkelijke plot weer opdook. Aandacht voor details kan goed zijn maar in dit geval is het te selectief, en te veel van het goede.

De cover is misleidend. Het suggereert een verhaal met een herfstthema, maar alles speelt zich in de zomer af. Ik had een lekker seizoensverhaal verwacht, maar dat is niet wat ik kreeg.

Meer recensies van Sofie