Een leerrijke ervaring
Op aanraden van de auteur zelf, ben ik dit boek via Kobo Plus beginnen lezen.
Jasmine maakt haar debuut als auteur met haar eigen waargebeurd verhaal. Een boek dat vlot leest en het is duidelijk dat ze geen blad voor de mond neemt. Haar soms naïeve karakter maar oh zo open en spontane karakter is prettig om te lezen.En levert dan ook een mooi beeld van haar verhaal.
In het boek verteld Jasmine over haar vertrek richting Egypte. Waar ze voor een reisbureau aan de slag gaat. Je gaat mee in de wereld van een hostess in Egypte. Maar niet alles is rozengeur en maneschijn. Want wanneer ze een ongeluk heeft, wordt haar leven een nachtmerrie. Jasmine vliegt in een veel te kleine maar warme cel. Wat een nachtje cel zou worden, duurt echter veel langer.
Gelukkig kent Jasmine haar verhaal uiteindelijk een goede afloop. Terwijl ze gesteund wordt door verschillende collega's, vrienden en zelfs haar baas. Een verhaal dat je snel wil vergeten.
Het enigste minpunt vond ik de verschillende talen maar dat is waarschijnlijk omdat het Frans lezen me steeds doet terug denken aan de traumatische school ervaringen.