Meer dan 7,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Deel 2 van de Costa Nostra serie

staceyleest 01 maart 2026
Na het lezen van deel 1 keek ik enorm uit naar deel 2!! En mijn geduld werd beloond met opnieuw een mooi verhaal. Met haar vlotte schrijfstijl neemt Laura je mee in het 2de deel van haar Costa Nostra reeks. Ik las het boek dan ook in een weekend met een lach en een traan uit.

Waar ik “het contract” afsloot met een traan en vol spanning afwachtte of Dante de aanslag ging overleven. Kwamen er natuurlijk tranen aan te pas toen Dante zijn ogen opende na zijn coma. Dante is klaar om schoon schip te maken nadat hij tijdens zijn coma bewust is geworden dat niet iedereen hem loyaal is. Hoe pijnlijk het ook is, de verkeerde persoon vertrouwen kan je leven kosten. Zeker in zijn wereld. Intussen probeert Liv zich sterk te houden, in een wereld waar zwakte genadeloos wordt afgestraft. Tussen alle problemen door probeert Liv dan ook met Maria een bruiloft te organiseren. Een ceremonie gevuld met gasten vanuit Dante zijn wereld, maar ook met haar familie die niets weten van de werkelijkheid waarin Liv leeft. De ceremonie wordt echter overschaduwd door een tragedie en hoe zal Liv dit gaan uitleggen aan haar familie?

Alvast benieuwd naar deel 3

Meer recensies van staceyleest