Meer dan 7,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Top

staceyleest 06 december 2025
Op het programma van Boektopia zag ik dit boek verschijnen. En ik vond het niet slecht klinken. Dus die dag ontmoette ik Laura Landers en ging met mijn gesigneerde exemplaar naar huis.
Laura heeft een fijne en beeldende schrijfstijl en neemt je zo direct mee in het verhaal. Ik heb echt genoten van dit boek van deze voor mij onbekende schrijfster. Waardoor het boek dan ook vlot leest, ik verlang al naar een vervolg. Want lieve Laura dit kan toch zo niet eindigen

In “Het contract” maken we kennis met Livine. Die via een advertentie op Instagram, een nieuw avontuur aan gaat in Sicilië als boekhoudster. Ze komt er terecht bij Dante. Die haar ook nog andere taken heeft dan de boekhouding alleen. Terwijl een boekhouder eigenlijk een saai leven heeft, is dit alles behalve zo voor Liv. Geleidelijk aan ontdekt ze meer over haar knappe baas, maar eens ze alles door heeft, is het te laat. Wat kiest ze? Luistert ze naar haar hart of naar haar verstand?

Meer recensies van staceyleest