Wat een heerlijk vervolg in de reeks!
Weer een heerlijk deel uit de Dream Harbor serie!! Dat is elke keer genieten van het begin tot het einde. :) Dit deel gaat over Mac en Annie en daar keek ik enorm naar uit. :)
Doordat Laurie Gilmore haar boeken schrijft in de derde persoon, kreeg ik als lezer een mooie inkijk in de gedachten van beide hoofdpersonages. Ze heeft deze romance doorheen het hele boek laten verlopen en daar heb ik dan weer enorm van genoten. Ik hou echt van deze reeks! :) Het boek las ik uit op 2 avonden. :)
Ik vond het ook geweldig dat de bakkerij zo centraal staat in dit boek en ik kon in gedachten heerlijk mee smullen van alle lekkernijen. :) Vond het ook heel positief dat beide personages groeien doorheen het verhaal en ze zich steeds meer voor elkaar open stelden, ondanks hun verleden samen. :)
Ook dit deel is een typische feelgood roman met een voorspelbaar einde, maar dat vind ik helemaal niet erg. :) Daar hou ik net van. :) Laurie heeft een geweldige schrijfstijl en het nodigt mij dan ook elke keer weer uit om het stadje te gaan bezoeken, ook al is het fictief. :) De warmte en gezelligheid die ze creƫert zijn om van te watertanden! :)
Deze reeks is gewoon een absolute aanrader!!! :)
Deze reeks is gewoon een absolute aanrader!!! :)