Aanrader!!

Stephanie Hendrix 10 december 2025
Wat een heerlijke small town sport romance! Een verhaal om van te smullen! :) Ik heb dit boek dan ook in een ruk uitgelezen. :) De schrijfstijl is enorm vlot en eerst was ik wat sceptisch omdat het verhaal zich afspeelt op de middelbare school, maar nee hoor. Het stoorde mij geen moment! :) Alexandra Moody weet het verhaal zo neer te schrijven dat het echt verslavend wordt, zonder teveel spice. Ze heeft het verhaal ook verfrissend geschreven en het was een fijne afwisseling van de dialogen onderling, waardoor ik snakte naar meer. :) Ook worden de hoofdstukken geschreven vanuit beide personages en dat vind ik altijd een pluspunt. :) Ze heeft ook ijzersterke personages neergezet waardoor het beeld dat je van Reed als bad boy hebt helemaal niet klopt. :) Dat maakt het boek net heel interessant en leuk. :) De broers van Reed worden in dit deel ook kort geïntroduceerd, waardoor ik zin heb om het vervolg te gaan lezen. :) Ook de humor in dit boek vond ik geweldig! Ik heb regelmatig hardop moeten lachen en dat maakt het lezen toch net iets leuker. :) Een absolute aanrader! :)

Meer recensies van Stephanie Hendrix