GE-WEL-DIG
De boeken van Jade Vening trekken je bij de eerste bladzijde in het verhaal en het laat je niet meer los. Ik slurpte het verhaal op, als je begrijpt wat ik bedoel.
Wanneer je de andere boeken van deze serie hebt gelezen, ben je al nieuwsgierig naar het verhaal van Roos.
Je hebt haar al leren kennen in het boek van haar zus, Iris (“de eeuwige nee-zegger”) en ik was al nieuwsgierig naar haar verhaal. (De boeken zijn overigens ook goed afzonderlijk van elkaar te lezen hoor. )
De stijl van Jade Vening vind ik heel leuk: een origineel verhaal waar je tóch steeds het gevoel houdt dat het écht zo zou kunnen gebeuren.
Roos die een mooi leven heeft maar toch steeds op zoek blijft naar of het nóg beter kan. (Je bent een perfectionist of niet, hè)
Ik weet zéker dat iedereen Roos kan invoelen en iets van zichzelf herkent.
Hou je van een goed verhaal? Beetje spicey soms? Ga dit lezen! Ik beloof je dat je het boek (de serie) niet kunt wegleggen. Waar wacht je op?
Ik weet zéker dat iedereen Roos kan invoelen en iets van zichzelf herkent.