Feelgood novelle
Ik heb genoten van dit heerlijke 'tussendoortje'! Dankjewel voor het recensie-exemplaar verhalenfabriek!
Hart te huur gaat over vijf bewoonsters van een appartementencomplex die hier en daar wat gebreken vertoond. Het zijn vijf totaal verschillende vrouwen wat ik juist het verhaal juist zo leuk vond maken. Je volgt de alleenstaande moeder Autumn, yogadocent Fenna, moederkloek Loes, accountant Claire en de hopeloze Amber. Ze moeten de handen ineen slaan om hun op geld beluste huurbaas tegen te houden.
Elke schrijfster heeft een bewoonster voor haar rekening genomen. Je merkt dat eigenlijk niet tijdens het lezen, de hoofdstukken lopen vloeiend in elkaar over en het is goed te volgen.
Het is een heerlijk grappige feelgood met een fijne luchtige schrijfstijl met thema's (zelf)liefde, vriendschap en vergeving. Een aanrader voor feelgoodfans!