Prachtig verhaal over 4 sterke vrouwen
Ik mocht dit boek lezen met de Zin in feelgood club! Dank voor het review-exemplaar!
Wereldvrouwen boek 1. Schotland, 19e eeuw. Drie nichtjes uit een rijke familie hebben grote dromen. Als ze naar een kostschool vertrekken lijken die dromen ineens werkelijkheid te kunnen worden.
De jonge Emily, die uit een bediendenfamilie komt, krijgt een unieke kans en mag de drie nichtjes vergezellen. De wereld lijkt aan hun voeten te liggen. Maar dan neemt het lot een onverwachte wending, en raken de vier in alle windrichtingen verspreid...
Tot aan de sterren is het eerste boek in de Wereldvrouwen-serie van Sarah
Lark.
In het begin van het verhaal kwam ik wat moeilijker op gang omdat er veel namen zijn die je moet leren kennen.
De verhalen van Aillis en Emily pakte mij het meest waardoor ik het liefst meer wilde lezen over hun belevenissen en een beetje moeite had om door de hoofdstukken te komen over Hailey en Donella.
Prachtige scène was met Emily die haar droom waarmaakt om te kunnen vliegen met haar ganzen.
Sarah Lark heeft een fijne schrijfstijl en zet alle vier de vrouwen krachtig neer.
Toch wel benieuwd naar 'Een droom achterna' waar het verhaal over de vier vrouwen verder gaat.
Tot aan de sterren is het eerste boek in de Wereldvrouwen-serie van Sarah
Lark.