Vermakelijke psycholigische thriller
3,5
Ik keek heel erg uit naar dit boek van Sue Watson. Wel heb ik na het lezen van deze psychologische thriller gemengde gevoelens.
Het verhaal was zeker vermakelijk, maar ik irriteerde me in het begin aan de wanhopigheid van Marianne. Ik begrijp waar de wanhopigheid vandaan komt, maar voor mij kwam het net niet helemaal op de juiste manier binnen. Ook heeft het boek een wat langzamere opbouw, maar het einde vond ik goed, spannend en onverwachts. Al om al vond ik het een leuk boek en geef ik hem 3,5 sterren.