Meer dan 7,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Niet zo mijn ding

thebookaddictx 02 maart 2026
Ik ga eerlijk zijn dit boek was niet mijn ding. Ik had er zoveel over gehoord dat ik met die verwachting erin ging, maar het was gewoon niets voor mij.

De manier hoe het geschreven is vond ik heel moeilijk om te lezen. Dit kwam niet door de schrijfstijl, want die was goed. Het kwam door het format. Boeken die geschreven zijn als een interview blijken niets voor mij te zijn, dus ben ik hem gaan luisteren. Dat is echt een aanrader. De verschillende stemmen laten het boek echt tot leven komen.

Ik hou van boeken waar spannende dingen gebeuren, maar dat is hier niet het geval. Er gebeurt een hele boel als het gaat om drank, seks en overspel maar dit boeide mij minder dan ik had gedacht. Ik had soms zelf moeite om door te gaan. Het is wel interessant om in de wereld van rock en roll te stappen en dat dat niet altijd koek en ei was.

Het verhaal zelf is wel interessant en het is leuk om te bedenken dat deze band echt bestaan heeft. Het is echt een documentaire over deze band. Ik ben gek op documentaires, maar ik miste hierin weer de spanning. Ik had het allemaal wel verwacht (op het einde na).

Pas op het allerlaatste sprak het boek mij pas echt aan. Ik heb de hele tijd op een 2,5 ster gezeten, maar het einde heeft het toch naar een 3 ster getild. Wel ga ik eerlijk zijn dat als het niet een boekenclub boek was geweest ik hem misshien wel had gednfd. Want dit boek bracht met tegen een reading slump aan. Uiteindelijk ben ik wel blij dat ik door ben gegaan en van het einde heb kunnen genieten.

Ik miste op het einde nog wel de reden van dit verhaal? Waarom is dit boek geschreven? Dit bleef heel vaag en open. Ik denk dat dit misschien nog een extra laag had toegevoegd

Nogmaals geen slecht boek, maar niet mijn ding.

Meer recensies van thebookaddictx

Het voortbestaan van de monarchie hangt aan een zijden draadje. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.