praktische en psychologische ongeloofwaardigheden in akelige thriller

theodoorboddeus 06 september 2025
Een sympatiek (goed beschreven) boven modaal gezin van 2 werkende ouders en 2 leuke dochters wordt tijdens kort verbliif in bungalow op Texel belaagd door hun buurvrouw. En waarom ? Omdat zij tgv moelijke jeugd en slechte ervaring met mannen (incest) getriggerd wordt door de STEM v d Vader die llijkt op die van haar echtgenoot die haar vernederd mishandeld en uitgebuit heeft.Is dit genoeg voor deze vrouw om dan eerst de hond van hun te vergiftigen? Ja volgens de schrijfster, En het wordt nog erger.
Praktische bezwaren 1* Uit de bocht vliegen vliegen tgv versleten remblokkn kan niet .Versleten remblokken remmen ook..ALS ze geheel weggeleten zijn komt de remschoen op de naaf Dan dus metaal op metaal niet om aan te horen gekrijs 4 remblokken vervangen is niet "zo gebeurt" nl 2x opkrikken 4 wielen verwwijderen
@ Toen trouwde men in gemeenschap van goederen vDE waarde van huis in Adam optellen met die villa in Blaricum en daar de helft van .Ismeer als die waarde van huis in ADAM Als getrouwd gescheiden goederen helmaal geen probleem.2* Ipv de politie op TExel te bellen wil de moeder zelf haar kind redden En rijdt daarom vanuit Baarn snel naar de pont (wachten ervoor en erop) een geweldig TIJDverlies.
3* Als de politie een verdachte oppakt wordt haar huis doorzocht Als niet direkt nl volgende dag dan wordt het gelijk verzegeld Dus zo kun je niet een mischien open einde forceren ..
Voor mij geen leesplezier maar wel continu spanning
Mijn vrouw vond B&B van haar goed zal dat toch nog proberen

Meer recensies van theodoorboddeus