ingewikkelde plot nogal geforceerd

theodoorboddeus 17 september 2025
Passende titel door hitte lopen emoties en ergernissen op .Eindelijk een krimi die Almere op de kaart zet..
Vlotte schrijfstijl met kenmerkende detail. Maar niet goed leesbaar door 6 verschillende verstelperspectieven
4 vrouwen en 2 mannen gunstig voor vrouwelijke lezers. blz 129 ""Ze hoopt niet in een situatie komen waarin ze iemand moet doodchieten "' De bedoeling van de politie is no0it om iemand DOOD te schieten maar om iemand te Uitschakelen = zorgen dat hij/zij je niet aanvalt of ontvlucht.
Ongeloofwaardig 1 De SCOOTER : als je hem niet kunt verkopen en je vingerafdukken zijn bekend riijdt je hem toch in het donker de haven van Almere in.
Ongeloof 2 Breien is een hobby dat kun je toch achter je bureau bij politie gaan doen .
Deed me denken aan Miss Marple van Agatha Christie maar die deed dat thuis. De plot is ook zo ingewukkeld als bij Christie en aan het slot een bijeenkomst
Ongeloof 3 Je laat een meisje van 9 jaar toch niet schieten .En een politiepistool is geen .22 "dames pistool"
dus de sterke terugslag kan haar pols breken.En vind de moeder dat dan goed..
GEFORCEERD 1 omdat ze vaak ruzie maken schiet ze ze beiden dood . Niet per ongeluk 1 schot maar gelijk magazijn leeg,Een pistool thuis moet in een kluisje liggen
Geforceerd 2 De scooterdieven maken het verhaal nodeloos ingewikkeld.En hebben vlolgens mij allen de bedoeling om Brit in een levensgevaarlijke situatie te brengen Geforceerd 3 te vaak die hoge temperatuur
Overigens wordt erg makkelijk door de persone over iemand uitschakelen gedacht Maar ja ik ben gewend aan Britse /FRanse Amerikaanse krimis waarin mensen last van hun geweten hebben en toch doen maar angst voor ontdekking hebben waardoor ze er een Volmaakte Moord van willen maken

Meer recensies van theodoorboddeus