Advertentie

Bloedheet

158
Rank 6800 Gelezen 207 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 65 Favoriet 5 Recensies 11
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 1 Top25's 2   Topics 0

Het is hoogzomer. De meeste inwoners van Almere zijn op vakantie of hebben ter verkoeling de omliggende strandjes opgezocht. Als opeens het kattenvrouwtje Mies van Rossum verdwijnt, worden in diverse wijken van Almere dode katten gevonden. Niet veel later wordt ook het lijk van Mies gevonden.

Wie heeft haar vermoord, en waarom? De paar thuisblijvers zijn op één hand te tellen. Is het Joop, de aantrekkelijke neuroloog uit de Filmwijk die nog een appeltje te schillen heeft met Mies? Gonnie, zijn bedrogen echtgenote? Ans, die een oogje heeft op Gonnie? Of is het de verlegen studente Fleur die bij Ans in huis woont en een verhouding heeft met Joop? Alles wijst in de richting van Thijs Vleugels, de asociale buurman van Mies. Maar heeft hij het ook daadwerkelijk gedaan?

De jonge rechercheur Britt van Dijk woont nog maar net in Almere wanneer ze op deze moordzaak wordt gezet. Als er nog een dode valt en ook Britts eigen leven gevaar loopt, moet ze heel goed nadenken over wie de dader kan zijn.

Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Laatste editie
08 september 2014
ISBN
9789045201467 , 9789045201566 , 9789461012432
+Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Esther Jansen
Rapporteer deze bijdrage

Lezerswaarderingen

5 19 4 46 3 78 2 12 1 3

Artikelen over Bloedheet

  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie
Jos van Cann Auteur

door: Jos van Cann 1 like

Bloedheet krijgt je het van de namen die in het begin van het verhaal op je worden afgevuurd. Mies van Rossum verzorgt katten tijdens de vakantie van de baasjes. Zo ook bij Joop, waar ze ontdekt dat de brave dokter zich bezighoudt met kinderporno. Mooie gelegenheid om hem te chanteren en zo haar...

Van de hak op de tak

door: Manon Hendriks 1 like

De Almeerse Hennie de Groot schreef onder haar pseudoniem Jet van Vuuren haar tweede thriller. Bloedheet speelt zich af in haar thuishaven en bestaat uit drie delen: ‘lauw’, ‘warm’ en ‘heet’. Op het achterplat: ‘De thrillers van Jet van Vuuren spelen zich af in de zomer, de tijd van het jaar...

Een om zeep geholpen plot.

door: eReader 2 reacties 2 likes
De plot is op zichzelf goed verzonnen, maar wordt door gebrek aan schrijfkwaliteit wordt het geheel onderuit gehaald. De auteur herinnert de lezer er tot vervelens aan toe dat het toch echt een hele warme zomer is, dat Ans werkelijk ontzettend dik is en Fleur juist niet. De karaktertrekken van...

Chicklit crime

door: lara1675 1 like
Ik vond het een lekker leesbaar boek. Simpele schrijfstijl, korte hoofdstukken en prima verhaallijn. Boek was in het zonnetje in anderhalve dag uit. Lekker no nonsens en zeker niet hoogstaand maar leuk voor tussendoor!

13 in een dozijn

door: corry vollbracht 1 like
Nieuwsgierig begonnen aan dit boek maar al snel teleurgesteld door het onlogische plot. Ook weer zo'n boek a la Suzanne Vermeer: boeketreeks". Waar haalt Fleur ineens een riek vandaan in haar bootje om haar slachtoffer te doden?

Bloedheet

door: Astrid80 1 like
Dit is het eerste boek wat ik heb gelezen van deze schrijfster. Er waren een heleboel lyrisch over dit boek. Ik vond het erg simpel geschreven en totaal niet spannend.

Vlot geschreven

1 like
Ook deze thriller van Jet van Vuuren is een aanrader, een heerlijk vlot verhaal dat zich afspeelt in de hete zomer in een Vinex-wijk in Almere. Het begint met met dode katten en niet veel later volgt het eerste lijk.

Recensie Bloedheet

door: Annemieke Roolvink 1 like
Lekker vlot leesbaar boek wat mij in 1 dag weer uit mijn leesdip heeft gehaald!

Recensie Bloedheet

door: Mieke Piersma 1 like
Ik vond dit een geweldig goed boek. Vanaf de eerste tot de laatste bladzijde blijf je geboeid lezen en ik heb dan ook dit boek in één adem uitgelezen. Boeiende karakters die stuk voor stuk goed uitgewerkt zijn. Het boek heeft korte hoofdstukken en ieder hoofdstuk wisselt met personages en dat...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook