een moordenaar op een onderzeeboot

theodoorboddeus 27 september 2025
In dit boek komt veel techniek voor afgezien van die van de nuclear sub .Daarom is het van belang te weten dat het geschreven is in 1979 en Elsevier het al uitbrachtis in 1979
1e 3ditie 1993 suggereerd dat het veel moderner is .
Heel knappe plot met veel verdachten als er ongelukken gebeuren zowel op als onder het Poolijs De schrijver gebruikt de sub optmaal om ijz ingwekkende spanning te creren ,keer op keer.De schrijver vermeld de nodige technische details en ik moet zeggen als lezer van veel sub boeken { Beveel kpt Beach en Lt Dimercurio en Reeman aan ) Bezocht ook 3 subs in haven en moet zeggen alles correct maar qua optica bedenkingen
Vernuftig opgebouwd met sterke dialogen waarin de Engelse Ironie
Karakter "dokter "Carpenter en de commandant psychologisch overtuigend Sfeer beklemmend en koud
Een boek dat door de spionage en contra spionage en prima plotniet is veranderd Koude oorlog in de kou Kan zo weer gebeuren...

Meer recensies van theodoorboddeus