Advertentie

Op twitter is niets zoals het lijkt…
Journaliste Didi werkt aan een artikel over twitter, dé kans om zich te bewijzen bij haar hoofdredacteur. Wanneer ze ontdekt dat twee meiden opeens zijn verdwenen uit alle sociale netwerken, ruikt ze een primeur.

Didi is journaliste en heeft net een nieuwe baan en zit in haar proeftijd. Daarnaast heeft ze een crush op haar hoofdredacteur en woont ze na al die jaren nog steeds samen met Lein en Iris.

Bij de eerste paar hoofdstukken moest ik er even in komen. Ik dacht zelfs even dat ik het boek misschien toch niet zo leuk zou vinden. Maar dat kwam goed gelukkig.

Didi is zoals ze zelf zegt een luie journalist, maar hoe verder in het boek, hoe minder lui ze is en hoe meer ze zich zelfs tegen het advies van alle anderen zich vastbijt in haar verhaal. Een verhaal waar meer achter zit en waarmee ze zichzelf zelfs in gevaar brengt.
Naast dit verhaal speelt er nog meer in het boek, zoals de ontmoeting met Joep, die wel een beetje erg vaag doet over zijn beroep. En uiteraard de vriendschap en het samen wonen met haar vriendinnen Lein en Iris. Mooi om te zien hoe ze elkaar steunen en wat ze samen (en afzonderlijk) mee maken.
Zoals Iris die er voor zorgt dat er ineens katten in huis zijn.

Uiteindelijk een heerlijk verhaal wat ik naar het eind toe moeilijk weg kon leggen omdat ik moest weten hoe het verder ging. Wat ging Didi ontdekken? Hoe zit het met Joep?
Als je houdt van het lezen van een chicklit met iets meer diepgang door er een onderzoek aan vast te hangen, dan is dit boek zeker wat voor jou.

Reacties op: Kruising chicklit met whodunnit

174
Miss Communicatie - Astrid Harrewijn
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners