Poppenhuis

Vydnic 15 september 2020
Derde deel in deze serie. Leest weer lekker weg. Moeilijk om te stoppen met lezen, want ik wilde toch weten hoe het verder ging.
Zouden ze op tijd zijn om Ruby te redden? Wie is de dader? Hoe gaat het met Helen en met de gemene streek die haar wordt geleverd door haar meerdere?

Opnieuw een seriemoordenaar, maar eentje die de tijd neemt, met jaren ertussen.
Tevens gaat hij voor hetzelfde type vrouw, donker haar, blauwe ogen en eenzaam. Dus ze wordt niet zo snel gemist, vooral niet omdat ze af en toe nog een berichtje deelt.
Weer een mooie spannende ontknoping en verder genoeg onverwachte wendingen in het verhaal om je af en toe op het verkeerde been te zetten.

Meer recensies van Vydnic

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Na de mysterieuze dood van haar beroemde moeder ontvangt Mackenzie brieven die duistere geheimen onthullen achter haar moeders succes. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Elena moet haar vermiste opa terugvinden in een magische en mysterieuze wereld vol met mythische wezens. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.