Advertentie

Na het lezen van de serie van drie boeken die bij elkaar horen en die lekker weg lazen was ik benieuwd wat ik van andere boeken van deze schrijfster zou vinden. Ik werd niet teleurgesteld.
Dit boek gaat over Sara die niet lekker in haar vel zit omdat haar laatste project totaal niet liep zoals anders en ze het gevoel heeft gefaald te hebben. In het vliegtuig naar huis ontmoet ze Sander met wie ze een goed gesprek heeft, maar van wie ze geen gegevens heeft.
Thuis komend dacht ze dat het voorspelbaar zou worden, maar dat werd het totaal niet. Haar moeder vindt het na 40 jaar huwelijk wel genoeg, haar vader zag dit totaal niet aankomen en weet het even niet meer. Hulp van haar zusje en broers hoeft Sara niet te verwachten en omdat ze te veel om anderen geeft kan ze haar vader ook niet zo maar achter laten.
Als ze een beetje tegen haar zin naar het vrijgezellenfeest van een vriendin gaat verandert het langzaam. Daar ontmoet ze Barbara de schoonzus van haar vriendin en er is een klik en eindelijk weer plezier. Als haar zusje haar nodig heeft in Parijs laat Sara alles vallen en brengt ze haar vader onder in een pension van de tante van Barbara. In Parijs ontmoet ze naast haar zusje een fotograaf die erg op Sander lijkt, Govert het naaktmodel wie bij haar zus in woont en Jan-Pieter. Wat volgt is een onverwacht leuke en chaotische tijd in Parijs gevolgd door tijd in het pension waar haar vader is verandert.
Ik kon het boek niet wegleggen, omdat het zo lekker weg las. Waarom dan geen vijf sterren? Omdat er voor mij nog wel een hoofdstuk op het eind bij had gemogen, tussen het krantenbericht en de brief om het helemaal af te maken.

Reacties op: chaos troef

105
Prinses in de polder - Astrid Harrewijn
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners