Kerstreis
Tien keer is pas scheepsrecht blijkt uit dit boek.
Het was wel apart om een kerstboek al in september te lezen, maar toen was het beschikbaar bij de bibliotheek. Daardoor moest ik wel even in de stemming komen.
Al tien jaar reizen Molly en Andrew elk jaar terug naar Ierland, de eerste jaren bij toevel op dezelde vlucht daarna gepland, omdat ze beste vrienden zijn geworden. Andrew is helemaal gek van kerst en Molly heeft er niet veel mee. Maar die reis is altijd wel een hoogtepunt en nu dit jaar gooit een storm alles in de war. Waardoor ze via een omweg met hobbels en een ontdekking met dank aan een mistletoe.