Een goed geschreven en spannende thriller. Mijn eerste boek van deze schrijver en ik denk dat ik ook zijn andere boeken op mijn lijstje ga zetten.

watmarleenleest 14 december 2025
Na het vinden van een staatslot met hierop de jackpot van 30 miljoen, besluit het gezin de Haas een landgoed te kopen.
Wanneer ze in hun prachtige villa wonen beginnen de pesterijen, gekke briefjes en worden de katten vermoord.
Als het gezin wordt vermoord, start rechercheur Vermeij een onderzoek. In het testament staan de 2 huishoudelijke hulpen van het gezin die vervolgens ook vermoord worden.

Vermeij schakelt de hulp in van Privédetective Koch maar door tegenwerking loopt het onderzoek op niks uit. Wanneer er nog meer moorden worden gepleegd zetten Vermeij en Koch alles op alles om de moordzaak op te lossen.

Bedankt @uitgeverijpalmslag dat ik dit boek mocht lezen!

Meer recensies van watmarleenleest